Featured Posts

Pressemelding fra Utleiesenteret AS

19/2/2016

Utleiesenteret AS har nylig inngått en samarbeidsavtale med arbeidsfellesskapet Acciona Infraestructuras and Ghella ANS (AGJV) om leveranse av maskiner og utstyr til selskapets jobb med Norges største samferdselsprosjekt, Follobanen.
- Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt som samarbeidspartner til AGJV til dette prestisjefylte  prosjektet. Vi har allerede jobbet med AGJV i noen måneder, og blitt godt kjent med dem, og det har nok hatt sitt å si for at vi har fått denne kontrakten, forteller salgs- og markedssjef hos Utleiesenteret AS, Morten Dahl.
Follobanen består av et nytt dobbeltspor fra Oslo S til Ski, og får landets hittil lengste jernbanetunnel på 20 kilometer. Det er Jernbaneverket som står bak prosjektet, som vil tilrettelegge for flere persontog, flere godstog, et mer forutsigbart tilbud og redusert reisetid.
AGJV har ansvaret for tunnelboringen, og bruker tunellboremaskiner som har en diameter på i underkant av ti meter.
- Vi skal stort sett levere alt av utstyr fra strømaggregater til gravemaskiner. Vi vil også samarbeide tett med AGJV med en egen dedikert selger og dedikerte servicefolk.
For Utleiesenteret AS er dette en langsiktig avtale, som betyr mye for Buskerud-firmaet som ble etablert i 1991.
- Vi har alltid vært opptatt av å være gode på oppfølging, logistikk, service og fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra AGJV er at det er nettopp disse egenskapene som var avgjørende for at vi ble valgt som leverandør til prosjektet på Follobanen, avslutter Dahl.

 

Fra venstre: Jan Brock Støa, selger Utleiesenteret, Morten Dahl, salgs- og markedssjef Utleiesenteret, Javier García Giménez, procurement engineer AGJV.

 

 

Please reload

- Dette er en fin måte å styrke vårt varemerke og ha enda mere fokus på å være landsdekkende. Dette betyr at vi kommer nærmere våre kunder og er i sta...

Haulotte Scandinavia AB har overtatt Alturo AS sin virksomhet i Norge.

June 25, 2018

1/5
Please reload

Siste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk blant søkeord
Følg oss
Please reload

  • Facebook Basic Square
0