Featured Posts

Pressemelding - Utleiesenteret angriper Oslo-markedet

22/12/2017

Det nyfusjonerte selskapet Utleiesenteret angriper nå Oslo-markedet fra flere kanter. Nylig dro konsernet i land en storkontrakt i forbindelse med byggingen av det nye Munchmuseet.

 

Foto: Torbjørn Tandberg

 

Det er ett år siden Utleiesenteret i Drammen, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie på Gardermoen gikk sammen til ett selskap som fikk navnet Utleiesenteret AS. Ifølge konsernet er de nå den største aktøren innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med en totalomsetning på 350 millioner kroner og 80 ansatte.

 

– Anleggene, prosjektene og selskapene blir bare større og større, og det krever også mer av oss som utleiere. Gjennom denne fusjonen har vi blitt en totalleverandør som nå er enda mer fleksibel i forhold til kundenes behov, sier konsernsjef Lasse Kjøsterud i en pressemelding.

Storkontrakt ved Munchmuseet


Kjøsterud mener de allerede har merket effekten av fusjonen.

– Nylig fikk vi en ny stor kunde som vi har arbeidet med veldig lenge, og som neppe hadde gått til oss hvis vi ikke hadde den tyngden vi har nå, sier han.

 

Salgsleder Tommy Jensen ved avdeling i Oslo, tidligere Høydespesialisten, kan dessuten opplyse at avdelingen nylig dro i land en storkontrakt i forbindelse med utbyggingen av nye Munchmuseet i Bjørvika.

– Det er den største kontrakten vi har inngått ved Oslo-avdelingen i år. Vi leverer blant annet teleskoptrucker, lifter og diverse annet utstyr til anlegget, opplyser Jensen.

 

Mer fleksible
Også i Gardermoen-avdelingen, der tidligere Akershus Uteleie har flyttet inn i helt nye lokaler, merkes fusjonen positivit.

 

– Vi er mye mer fleksible enn før. Kundene våre kan hente en maskin i eksempelvis Kongsberg og levere den her på Gardermoen. Sammenslåingen gjør oss nå i stand til å håndtere stadig større kunder og oppdrag. Og timingen er også bra siden det nå er veldig stor byggeaktivitet og mange store utbyggingsplaner på gang i området, påpeker driftsansvarlig Alfred Bakken.

 

Rigger seg for ytterligere vekst
Ifølge Utleiesenteret rigger de seg nå for ytterligere vekst gjennom blant annet oppkjøp av flere selskaper, og det skal også investereres i mer materiell og utstyr.

 

– Målet er å styrke posisjonen på det sentral Østlandet, og vi kan nå angripe Oslo-markedet både fra Drammen, Kongsberg og Gardermoen. I tillegg forventer vi en generell vekst i utleiemarkedet da også bedriftene i Norge nå begynner å følge trenden fra andre deler av Europa der det er langt mer vanlig å leie enn å eie, påpeker konsernesjef Lasse Kjøsterud.

Please reload

- Dette er en fin måte å styrke vårt varemerke og ha enda mere fokus på å være landsdekkende. Dette betyr at vi kommer nærmere våre kunder og er i sta...

Haulotte Scandinavia AB har overtatt Alturo AS sin virksomhet i Norge.

June 25, 2018

1/5
Please reload

Siste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk blant søkeord
Følg oss
Please reload

  • Facebook Basic Square
0