Featured Posts

To nye billifter til Utleiesenteret

27/4/2018

Grunnet kraftig vekst i markedet, har Utleiesenteret investert i nye billifter for 25 millioner kroner det siste året. Torsdag fikk selskapet overlevert to nye biler fra Brubakken AS

(bilde fra bygg.no)

 

– Markedet for billifter er økende. Der det skal utføres kortere jobboppdrag hvor det er trangt og vanskelig å komme til, egner billifter seg utmerket, sier avdelingsleder Knut Onstad i Utleiesenteret til Byggeindustrien.

 

To nye biler

Torsdag ble ytterligere to biler overlevert til Oslo-avdelingen på Ulven: En Ruthmann T380 med rekkevidde på 23,5 meter, og en Ruthmann T570HF med 41 meters rekkevidde.

 

– Den lange rekkevidden og egenskapene til bilene, er årsaken til investeringen. Vi bevisstgjør kundene våre om de mange bruksområdene bilene har, for eksempel til fasadevask, solskjerming, vindusvask og blikkenslagerarbeid. Til disse arbeidene passer mellomstore og store billifter utmerket. Oppdragsgiverne slipper store kostnader til transport av tunge biler som fordyrer prosjektene, sier Onstad.

 

Større range

Utleiesenteret har totalt gjort et stort løft på hele rangen billifter med arbeidshøyder mellom 22 og 57 meter.

 

–Etterspørselen etter billifter har firedoblet seg de ti siste årene. Dette skyldes blant annet at billifter har tatt mye av markedet for tilhengermonterte lifter, sier Onstad.

 

Positiv signaleffekt

Salgssjef Jan Erik Parr i Brubakken AS gleder seg over den siste leveransen til Utleiesenteret.

 

– Jeg synes det er veldig spennende å få være med på veksten Utleiesenteret legger opp til. Selskapet er den største og viktigste kunden vår, og denne leveransen er den største investeringen vi har opplevd i bransjen. For Brubakken er denne leveransen viktig. Den gir både oss og Utleiesenteret en positiv signaleffekt, sier Parr.

Please reload

- Dette er en fin måte å styrke vårt varemerke og ha enda mere fokus på å være landsdekkende. Dette betyr at vi kommer nærmere våre kunder og er i sta...

Haulotte Scandinavia AB har overtatt Alturo AS sin virksomhet i Norge.

June 25, 2018

1/5
Please reload

Siste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk blant søkeord
Følg oss
Please reload

  • Facebook Basic Square
0