Featured Posts

To menn skadet i arbeidsulykke med lift i Elverum

9/5/2018

Fra Aftenposten: En lift klappet sammen i forbindelse med arbeid i Elverum 9. mai 2018. To menn er skadet etter et fall fra liften.

 

– Det er to menn som er skadet etter at en lift klappet sammen under arbeid i Grøndalen borettslag. Det er snakk om et fall på 6–7 meter, opplyste operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Sissel Svarstad til Østlendingen.

 

De to skadde er nordmenn, den ene i 30-årene, den andre i 50-årene og de er nå innlagt på Hamar sykehus, opplyser politiet til NTB.

 

– Det ble først betegnet av politiet som alvorlige skader, men de er altså begge to lettere til moderat skadd. Skadeomfanget er det samme på to personene og tilstanden er stabil på begge to, sier Line Fuglehaug, pressevakt ved Sykehuset Innlandet til NTB.

 

De to mennene jobbet med å installere snøfangere på hustaket da liften falt sammen. Årsaken til sammenbruddet skal ha vært en brukket bolt, ifølge VG.

 

Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.45. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

Please reload

- Dette er en fin måte å styrke vårt varemerke og ha enda mere fokus på å være landsdekkende. Dette betyr at vi kommer nærmere våre kunder og er i sta...

Haulotte Scandinavia AB har overtatt Alturo AS sin virksomhet i Norge.

June 25, 2018

1/5
Please reload

Siste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk blant søkeord
Følg oss
Please reload

  • Facebook Basic Square
0