Featured Posts

Hybeko har laget egen tunnellift

10/5/2018

Hybeko svarte på etterspørselen etter tunnellift, med Genies velsignelse
Espen Johannessen, foran Hybekos første egenutviklede og egenproduserte tunnellift, nå skal de levere 10 stk til Naboen Utleie. Foto: Fredrik Saugstad
 

- Kundene har etterspurt det, produsentene har ikke hatt tid eller kapasitet, så til slutt gjorde vi det selv, forklarer Espen Johannessen, daglig leder i Hybeko.

 

Hybeko Tunnel 3390RT ble for første gang vist frem på Vei og Anlegg.

 
Amerikansk velsignelse

Utgangspunktet er en Genie GS90, så har Hybeko fått tillatelse til å videreutvikle den til en tunnellift.

Johannessen viser frem dokumentet fra den amerikanske liftprodusenten som bekrefter at de nå kan lage sin egen tunnellift under Hybeko-merkenavnet.

 

I tunnel-modus

Ved hjelp av en bryter kan man veksle mellom vanlig lift med høyde på 10 meter og tunnellift med maks platformhøyde på seks meter. I tunnelmodus har den lovlig helling på 8 grader foran og bak og 5 grader sideveis helling.

 

I standard lift modus tillater den henholdsvis 2 og 3 grader.

 

- Det gjør den mer effektiv når man jobber i helling ved at du slipper å kjøre opp og ned med støttebein hver gang man flytter den, forklarer Johannessen.

 

Mer miljøvennlig

I tillegg til alt det dette innebærer av beregninger og konstruksjon, har de også ettermontert katalysator og DPF som renser bort 98 prosent av Co2-utslippet og 96 prosent av partikkelutslippet. 

Tallene tas ikke ut av løse lufte heller, de er fra Sintef.

 

Noen raske fakta om Tunnel-3390RT:

Den er utviklet og produsert i Norge. Den er samsvarserklert på nytt. Den har ny brukerhåndbok. Den er godkjent ombygd av Genie. Den er godkjent for salg i EU. Den kan ha trommelfeste og tilhengerfeste.

 

Hentet fra tungt.no: http://www.tungt.no/anleggsmagasinet/hybeko-har-utviklet-og-produsert-egen-tunnellift-som-svar-pa-ettersporsel-3758145

 

 

 

Please reload

- Dette er en fin måte å styrke vårt varemerke og ha enda mere fokus på å være landsdekkende. Dette betyr at vi kommer nærmere våre kunder og er i sta...

Haulotte Scandinavia AB har overtatt Alturo AS sin virksomhet i Norge.

June 25, 2018

1/5
Please reload

Siste nytt
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk blant søkeord
Følg oss
Please reload

  • Facebook Basic Square
0