Tips til jul – handle lokalt

Publisert av Styret den 19/11/2020

Pressemelding fra Utleiesenteret

Ber ansatte handle lokalt

Covid-19-pandemien minner oss om hvor viktig hver enkelt arbeidsplass er for verdiskapningen i samfunnet. – Dette blir tydeliggjort i år som julebordene må avlyses, sier Morten Dahl som er salgs- og markedssjef i Utleiesenteret. De gir medarbeiderne gavekort i stedet for julebord og ber dem bruke pengene lokalt.

Utleiesenteret driver virksomhet over store deler av Østlandet med utgangspunkt i de lokale avdelingene i Kongsberg, Drammen, Oslo og på Gardermoen.
– Hvert år arrangerer vi julebord avdelingsvis. I år fører pandemien til at alle julebord dessverre må avlyses. I stedet for å spare pengene, har vi valgt å gi hver ansatt et gavekort på tusen kroner. Enda viktigere er oppfordringen vi sender med på veien: Bruk gavekortet lokalt, sier Morten Dahl.

Salgs- og markedssjefen opplyser at Utleiesenteret merker konsekvensene av pandemien, men at det er mange andre virksomheter som har det mye mer krevende, for eksempel de bedriftene som har vært tvunget til å stenge helt eller delvis.
– Vi er alle avhengig av at det er aktivitet i samfunnet. For oss er bygg- og anleggsbransjen spesielt viktig, og aktiviteten er ganske god. Da er det vår tur til å bidra. Når julebordet må kuttes, er det ikke naturlig å spare pengene. Vi bruker dem, og vi oppfordrer våre medarbeidere til å handle på de stedene vi driver vår virksomhet. Det er jo der våre 87 medarbeidere bor og det er der de er avhengig av at det blir opprettholdt aktivitet, sier Dahl.

Fra venstre: Morten Dahl, Christer Solvang og Glenn Tore Nordmarken
Bruk pengene lokalt, oppfordrer salgs – og markedssjef Morten Dahl. De bruker midlene fra det avlyste julebordet på gavekort til de ansatte.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn